Шановні колеги!

Бібліотека КПІ запрошує студентів, викладачів, науковців КПІ ім. Ігоря Сікорського та усіх охочих дослідників на семінар щодо роботи з базою аналітичних та статистичних даних Statista, що відбудеться 26 лютого 2019 р. о 15.00.

У березні 2019 року Науково-технічна бібліотека ім. Г. І. Денисенка КПІ ім. Ігоря Сікорського матиме можливість запропонувати дослідникам тестовий доступ до одного з провідних порталів статистичних даних у світі – Statista.

А наразі для попереднього ознайомлення зі змістом ресурсу, інструментами для пошуку, аналізу та візуалізації даних у повсякденній діяльності дослідників, у процесі підготовки та написання наукових робіт запрошуємо на семінар.

Доповідач: Артур Вайноріс, представник компанії Statista.

Участь у семінарі безкоштовна.

Попередня реєстрація за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/1-8rSq3RMz3DRoXKNWJ6aL3MW3e_tgXpDGxYcCu-J_sE

Місце проведення: Бібілотека КПІ, 9 зала, 4 поверх, м. Київ, проспект Перемоги, 37 Л.

Портал Statista пропонує користувачам інтуїтивно зрозумілий та інноваційний інструмент для дослідження кількісних даних та фактологічної інформації.

Ресурс містить понад 1 млнстатистичних даних з понад 80 000 тем, з більш ніж 22 500 джерел, включаючи наукові дослідження, наукові журнали, офіційні повідомлення урядових організацій, торгові звіти, монографії та інші відповідні статистичні публікації.

Вміст платформи доступний чотирма мовами: німецькою, англійською, французькою та іспанською.

Ресурс охоплює:

  • промислові макроекономічні дані з ключовими показниками ринкових тенденцій
  • аналіз ринку цифрових технологій, споживчих ринків
  • галузеві звіти (тренди, поточний стан, прогнози)
  • економічні звіти, підкріплені статистикою.

Результати пошуку можна завантажувати, структурувати і використовувати інформацію в наукових роботах, дослідженнях, презентаціях.